Analize medicale - pe loc

 

 

           

                                       

 

Programeaza - te acum la o investigatie ! 

Analizele pot fi:

- complete: se scaneaza toate organele

 - partiale: se scaneaza anumite zone ale corpului ( la cererea pacientului)

O sedinta de include scanarea fiecarui organ si sistem in parte (cardiovascular, pulmonar, digestiv, renal, reproducator, cerebral, osos, muscular, endocrin, organe de simt); depistarea diferitele deficiente de vitamine si minerale ale organismului, sensibilitati la paraziti, virusi, bacterii si fungi, riscuri de imbolnavire; ulterior facandu-se recomandarea unei tratament naturist personalizat .

 

Important de stiut


- se afectueaza in orice zi si la  orice ora

- înainte cu 2 ore, nu se consuma alimente si nu se beau lichide

- copiii trebuie sa aiba peste 11 ani

 

 

Kinetoterapie
 
                     
                 
                              
 
Kinetoterapia de recuperare este cea mai noua componenta a medicinei fizice si in acelasi timp reprezinta metodologia activa de baza pentru refacerea functiilor sistemelor complexe mio-artro-kinetice si cardio-respiratorii ale organismelor afectate de boala sau traumatisme.


Programele de kinetoterapie sunt individualizate in functie de tipul afectiunii, boli secundare si varsta pacientului.
Sala de kinetoterapie este dotata pe lânga aparatura specifica, cu o masa speciala pentru elongatii vertebrale, ce ofera rezultate spectaculoase bolnavilor cu afectiuni la nivelul coloanei.

 

Elongatii vertebrale      

 

   

                                                                                     Sistem DTS pentru elongatii cervicale

 

Decompresia (elongatia) tridimensionala a vertebrelor reprezinta versiunea “high tech” a tractiunii sau elongatiei.
 
Elongatia este o metoda rapida si nedureroasa de tratare a cauzei diferitelor afectiuni ale coloanei vertebrale  si nu necesita interventie chirurgicala. Este un proces prin care se creeaza o presiune negativa in interiorul discurilor ce va ajuta discurile sa se hidrateze, creand mediul de vindecare.

Totodata, decompresia vertebrala (elongatie) duce la cresterea in inaltime a spatiului intervertebral.
 
Un alt mecanism prin care actioneaza este elongarea ligamentelor coloanei vertebrale ce duce la deblocarea segmentelor disco-vertebrale si crearea de spatiu pentru marire in volum a discului.

 

Osteopatie

 

 

Osteopatia utilizează un întreg arsenal de metode şi tehnici de medicină manuală  (osteopatia articulară, viscerală, cranială) adaptate pentru toate vârstele şi toate tipurile de  ţesut (fascii, muşchi, ligamente, oase, viscere), scopul final fiind acela de a restabili  echilibrul  structural necesar homeostaziei corpului.

Tehnicile osteopate activează mecanismele neuromusculare, neurovasculare şi  neuroendocrine ale corpului şi nu tratează niciodată un singur simptom, vizând globalitatea  pacientului şi ţinând cont de faptul că uneori cauza unei disfuncţii osteopate poate fi la  distanţă, într-o altă zona a corpului.

 

Afecţiuni care răspund la tratament osteopat:
1. dureri somatice (dureri lombare, cervicale, scolioze, sciatalgii, cefalee, dureri articulare);
2. dureri posttraumatice;
3. afecţiuni cronice care nu raspund la tratamentele clasice: afectiuni neurologice, gastro-intestinale, genito-urinare;
4. infecţii cronice care nu raspund la tratament antibiotic
5. probleme pediatrice: colici, reflux gastro-esofagian, tonus muscular modificat, epilepsie, alergii, enurezis, întârziere în creştere, scolioze, etc.