" Am 33 de ani si sunt o persoana  activa.Pana anul trecut nu  aveam dureri  de spate, însa la începutul lunii noiembrie în timp ce eram într-o călătorie, în încercarea de a ma aseza  pe un scaun ,piciorul stâng a alunecat de pe o  treapta,  ceea ce a cauzat un pic de  răsucire.Nu am căzut jos, nici unul dintre colegii mei, nu a observat incidentul. Atunci  am simțit un pic de  junghi în spate. Insa la trezire dimineata, am avut  dureri severe (atât în partea de jos a spatelui cât și la picior).Am luat un antialgic care m-a anesteziat un pic , sa zicem,  pentru ziua respectiva dar de atunci am tot avut dureri de spate. Inutil să va spun, ca șase săptămâni mai târziu, am fost diagnosticat cu o hernie de disc  la L4-L5, posterior stânga 7mm cu deplasare , compresie nervoasa, etc. Mi s-a prescris inițial AINS și FLEXERIL. Apoi am încercat  timp de cinci săptămâni cu Medrol. Degeaba .Neurochirurgul la care am fost a dat verdictul: operatia;m-am ingalbenit  pentru ca auzisem de pacienti care aveau dureri si mai mari dupa operatie. Dupa multe informari si cautari , am ajuns la Galmed.Aici , spre surprinderea mea , mi s-a spus ca rata de reusita in cazul meu este  foarte mare , si lucrurile nu sunt asa grave cum imi imaginasem eu. M-am lasat pe mana lor si bine am facut .Acum sunt bine mersi, ma bucur de viata la fel ca inainte, si merg din cand in când la câte o sedinta , asa pentru întretinere" . Cosmin  Prodan, Hunedoara

___________________________________

Sunt din Cluj si printr-o intamplare (neplacuta)- am cazut cobarand o scara,si m-am lovit rau la spate,ca aproape mi s-a oprit respiratia-eu fiind in vizita in Targu Jiu.Era week-end .Am sunat cred la toate cabinetele din oras si doar la Galmed mi-a raspuns cineva si mi s-a vorbit si foarte frumos.M-au primit in urgenta. Doamna de acolo mi-a facut niste manevre cu pocnituri, si alte chestii pe care nu le pot explica.Ideea este ca am plecat de acolo alt om.Parca nu avusesem nimic.Am plecat de acolo total incantata dar si nedumerita ,nu credeam ca se pot pune vertebrele la loc.Cel mai mult m-a intrigat ca se gaseste un asemenea cabinet intr-un oras asa mic.Si preturile, pentru acelasi tip de terapie sau procedura, m-am interesat, sunt mai mici decat la noi la Cluj si probabil decat intr-un oras mare.Fericiti voi , cei din Targu Jiu. Lavinia T.

___________________________________

Am 45 de ani si de vreo 11 dureri de spate.Ultimii 4 ani au fost infernali ,nici nu mai stiam cum este sa duci o viata normala.Ma rugam sa mi se întâmple ceva , o minune, nici eu nu stiam ce, ceva prin care sa dispara durerile.Am facut tot ce mi s-a recomandat,am luat medicamente ,care mi-au mai dat si ele dureri ,ba de stomac,ba de ficat,am facut si fizioterapie, gimnastica nu am suportat-o ,ca ma durea mai tare, ortopezii imi spuneau si ei ce credeau ,neurologul aprroape ca nu mai suporta sa ma vada la usa lui, ca nu mai stia ce sa imi dea si uite asa au trecut anii,cu dureri, pana într-o zi cand mergand disperata spre medicul de familie, m-am împiedicat si ca sa nu cad m-am prins de un panou de publicitate pus undeva la trotuar.Fara sa vreau am vazut ce scrie si ochii mi-au cazut pe o fraza -dureri de spate.M-am uitat împrejur si am vazut ca este un cabinet medical.Pe loc am hotarat sa intru .Nici la medicul de familie nu am mai ajuns.Dupa discutii si explicatii, despre durerea mea, doamna de acolo mi-a explicat cu o rabdare si o blândete cum nu mai întâlnisem pâna atunci, ceea ce m-a frapat, va spun sincer, ca situatia mea are rezolvare si mi-a indicat cam ce ar trebui facut.In acea zi am început tratamentul.De atunci a trecut mai bine de un an si nu mai am dureri deloc. Nu imi aduc aminte cum se numesc procedurile, dar doamna de acolo face niste tratamente cu efect rapid, chiar pe loc,si în Gorj nu mai gasiti în alta parte asa ceva.Va recomand cu toata încrederea cabinetul, aveti sansa sa nu ajungeti sa va operati.

Mirela VAIDA , D.T.Severin

___________________________________

Buna ziua.Desi nu este felul meu de a-mi expune problemele, simt ca trebuie sa împartasesc ceea  ce mie mi s-a întâmplat.Locuiesc în Belgia de mai bine de 15 ani si acolo este casa mea .In Romania mai vin sa vizitez rudele.In copilaria am facut nazbîtii ca orice copil dar odata s-a întamplat sa ma lovesc la cap si se pare ca acum am dureri de spate si de ceafa,rau de tot, din acea cauza.Am fost la tot felul de medici în Belgia, am respectat întocmai recomandarile lor dar nicio terapie nu a fost buna.Cel putin la mine nu au avut rezultate ;eram mai tot timpul în concediu ,doar doar îmi trece durerea ,ochiii ma dureau ,nu puteam sa-i tin deschisi , miscarile capului puneau probleme si multe alte deranjamente.Ïn 2016  am venit in Romania în vizita,asa cum spuneam, si intr-o zi am avut o criza dureroasa majora.Cei apropiati s-au speriat si au sunat la tot felul de doctori, cabinete medicale si cumva au decis sa merg la Galmed.Eram neîncrezatoare total ,va dati seama, cum ar putea cineva într-un orasel asa mic ca Targu Jiu sa fie întratât de priceput sa aiba solutie la problema mea, când cei din Belgia nu reusisera.Si da, doamna de la acest cabinet chiar este.Doua sedinte am facut, doar atât, pentru ca urma sa plec acasa ,dar va garantez, eram un alt om. Numai doua sedinte...si eu incercasem de toate .Ei bine , acum asa am decis, ca voi veni în mod express din Belgia , sa ma tratez la acest centru.Este extraordinar.Nu stiu care este renumele în oras al cabinetului, dar locuitorii din Targu Jiu nu stiu ce comoara au lânga ei,pentru ca am remarcat ca majoritatea cetatenilor pleaca spre orasele mari sa se trateze.Eu va recomand ca atunci când aveti o problema ,durere ,nu conteaza,cautati sa ajungeti aici si ,linistiti si cu încredetre , vi se va rezolva problema. Doamna este super, deschisa,mi s-a parut ,sa zic asa,de gasca, si va raspunde la tot ce va framânta.Ah, si ce m-a impresionat cel mai mult,din punct de vedere profesional,dna.este forte ,foarte bine  informata .Daca jungeti pe mâna dumneaei o sa vedeti si singuri.O sa va fie bine,o sa fiti tratati frumos si în alta atmosfera fata de cea obisnuita. Succes tuturor."

Malvina Ganoudi, Charleroi,Belgique, feb.2017

________________________________